Berichten geplaatst in het gastenboek zijn voor iedereen zichtbaar. Ongewenste berichten of kwetsende opmerkingen worden, naar het inzicht van de webmaster, direkt verwijderd.

Bericht schrijven >

Wat een geweldige workshop hebben jullie gegeven tijdens ons 40e lustrumfeest op zaterdag 9 april 2016. Een van de workshops was zingen met leden van het Bataviakoor. Leden van onze IFC ( merkenclub Friendship zeiljachten) hebben tijden de workshop heerlijk met jullie gezongen en een kort optreden voorbereid dat werd gegeven tijdens een pauze in ons programma. Het plezier straalde er zowel bij onze leden als bij de leden van het koor vanaf. Dank namens alle 77 aanwezige leden van de IFC.

Herman Hemerik - 10-04-2016 - 18:00

Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige avond en organisatie van deze Benefiet avond. De opbrengst is grandioos.
Namens bezoekers, vrijwilligers en bestuur.
Met hartelijke groet,
Joke Korff-deJong
Voorzitter stichting Inloophuis Passie

Joke Korff-deJong - 04-10-2015 - 01:38

 

Wat een heerlijke dag was het vandaag in Dordrecht!
Mooi weer, geweldig enthousiast publiek, lekker gezongen. Hieronder een foto van de samenzang met alle koren aan het begin van de dag!!

Angelie - 26-05-2014 - 13:39

Wat een geweldige dag was het gisteren, 22 juni 2013, op de Bativiawerf te Lelystad. Ikzelf heb erg genoten van de locatie en de sfeer waar ik op mocht treden met de Top en Twelsjongers!! En dan ook nog na ons optreden en hele leuke en leerzame rondleiding op de Bativia zelf! Organisatie van de Bativiawerf en de organisatie van het Bativiakoor.. Bedankt voor deze leuke dag!! Voor herhaling vatbaar!!! En nog een speciale dank aan Wim van Liempt!!

Afke Galama - 23-06-2013 - 14:57

Er viel een uitnodiging op de mat bij secretaris Mindert Drent. Shantykoor Batavia bestond 10 jaar en gaf een gala middag. Wie gaat erheen? In een klein bestuur als dat van ShantyNederland bleek door een samenloop van omstandigheden niemand beschikbaar op 3 november. Dus meldde Mindert ons af, met alle mogelijke excuses. Toen ik thuis kwam en verslag deed van de vergadering van SN en ook dat jubileum aan de orde kwam, nam de dame des huizes sterk positie. Karel, dat kunnen jullie niet maken! Dus bestaande afspraken werden opgeschoven en alsnog meldden wij ons aan bij Marianne Boot.Dus op weg naar Lelystad en om 14.00 vielen we binnen en recht in de armen van Marianne Boot en voorzitter Rob van Meer. Plaatsen op de eerste rij, gereserveerd (!) en met korte inzet werd de middag geopend door Wethouder Fackeldey van Lelystad. Erachter stond een 50-tal zangers -en zangeressen in een gelikte outfit zenuwachtig te schuifelen.
De middag vlg om! Perfect , verstaanbaar gezongen, geen brij, leuk repertoire, voor eenieder wat wils, en dat vonkje sprong over naar het publiek. Er werd spontaan meegezongen, een compliment voor de dirigente.
Klasse! Wat absoluut het vermelden waard was, dat was de medewerking van de jeugdgroep van de Flevolandse Theatervereniging JTL, hart en hartverwarmend met als hoogtepunt het optreden van de 11 jarige Calvin van der Stel en een spontaan uit het publiek geronselde optreden van Henk in ski-jack.
Hadden wij in eerste instantie afgesproken om tot de pauze te blijven, U raadt het al ..wij bleven tot 17.30 uur. Bedankt Batavia ! Wij hadden een wereldmiddag!
Karel & Tineke Rozemeijer
Shanty Nederland

Karel Rozemeijer/Shanty Nederland - 05-11-2012 - 14:34


Bericht schrijven >